Uşile fabricate de noi sunt uşi de interior celulare furniruite şi uşi cu diferite modele (tablii drepte sau rotunjite,grile din stejar masiv pentru uşi vitrate , combinaţii între tablii şi grile ) ,de asemenea furniruite.

                   În cazul uşilor celulare,  canatele (foile) au structura de rezistenţă din lemn masiv de răşinoase , cu întărituri suplimentare pentru broască şi balamale şi au grosimea de 42 mm.

                   Miezul este de tip fagure de stabilizare , ceea ce conferă uşilor o greutate scăzută , dar în acelaşi timp şi o rezistenţă deosebită.

                    Canaturile de uşi ,pline sau decupate , placate în presă la cald cu HDF furniruit în prealabil , sunt prevăzute cu falţ , pentru o mai bună etanşeizare şi pentru a conferi un aspect plăcut dupa montare. Atât canturile laterale cât şi partea superioară a canatului, sunt furniruite.

 

                   În cazul canaturilor decupate, golul este prevăzut pe ambele feţe cu o baghetă din lemn masiv profilată, în vederea montării geamului.

                   Tocul este fabricat din lemn de răşinoase masiv ,furniruit şi este prevăzut cu o garnitură de etanşare din cauciuc siliconic ,pentru etanşare şi pentru amortizarea zgomotelor la închiderea şi deschiderea uşilor.

                   Tocurile au lăţimea de 90 mm şi au un falţ în care se montează căptuşelile care îmbracă grosimea zidului.

                   Căptuşelile sunt fabricate din PAL de 12mm furniruit şi permit reglaje (datorită falţului de pe toc) de până la 12 mm, care preiau eventualele diferenţe de grosimi care apar pe conturul golului de zidărie.

                   Pervazele sunt fabricate din HDF de 8 mm furniruit , cu marginile frezate rotunjit , ele aplicându-se pe ambele feţe ale zidului. Lăţimea lor este de 65 mm ,îmbinarea la colţuri făcându-se la 45 de grade.

                   Uşile sunt prevăzute cu câte trei sau patru balamale cilindrice (în funcţie de dimensiuni) din alamă, cu şurub , care permit reglaje în două planuri.

                   Broaştele care se montează pot fi pentru uşi de interior ,cu cheie clasică, sau pot fi prevăzute cu cilindru de siguranţă.

                   Şildurile şi mânerele sunt din alamă lustruită sau cromată , modelul putând fi ales de beneficiar.

                   Finisajul este transparent , cu lacuri poliuretanice , cu gradul de luciu cerut de beneficiar.

                   La cerere, furnirul poate fi băiţuit în diferite culori şi nuanţe.

                   Furnirul folosit de obicei este cel de stejar ,dar , în funcţie de cerinţe se pot folosi şi alte esenţe ,inclusiv cele exotice.    

      Societatea noastră vă oferă din producţie proprie:

-         tâmplărie interioară

-         uşi celulare furniruite

-         mobilier din pal furniruit sau caşerat

-         comercializare şi montaj tâmplărie