Usa standard  contine canatul montat pe toc cu adaus de captuseala pana la o grosime de zid de 15 cm, cu pervaze furniruite , broasca si manere cu silduri sau rozete

    Pentru grosimi mai mari de perete se calculeaza adausul de captuseala cu pretul

de 30 euro/mp exclusiv TVA.   Pentru placari cu furnir de alte esente decit stejar, preturile se vor negocia separat, in  functie de tipul de furnir.

     Pentru modelele decupate se asigura montajul geamului ornamental pus la dispozitie de beneficiar. In cazul alegerii unui geam sablat cu grosimea de 4mm, se poate

asigura si procurarea acestuia pentru pretul de 15 euro/mp exclusiv TVA

    Modelele Plasim si Pladec au structura de rezistenta a foilor de usi executate din lemn masiv de rasinoase, umplutura fiind de tip fagure , ceea ce confera o rezistenta deosebita, dar in acelasi timp si o greutate scazuta.

    Placarea foilor de usa se face in presa, la cald, cu placi de inalta densitate (HDF) de 4 mm si cu furnir de stejar de 0,7 mm.             Celelalte modele au de asemenea structura de rezistenta din lemn masiv de rasinoase, tabliile fiind executate din lemn masiv , totul placat cu HDF cu grosime de 4mm si fumiruit cu furnir de stejar, in presa, la cald.

     Grilele sunt executate din lemn masiv de stejar.

     Tocurile, pentru toate modelele de usi , se executa din lemn masiv de rasinoase furniruit cu stejar, ele fiind prevazute cu garnitura de etansare din cauciuc siliconic.             Captuselile sunt executate din placi aglomerate, de 12 cm, furniruite cu furnir de stejar.  

     Pervazele se executa din placi de HDF de 8 mm, frezate rotund pe laterale si furniruite cu furnir de stejar. 

     Foaia de usa se monteaza pe toc in trei balamale cilindrice , din alama sau nichelate, reglabile in doua planuri.   

  Foile de usa sunt echipate cu broaste standard, zincate, pentru interior sau exterior.       Manerele cu silduri sau rozete sunt din alama lustruita .Se pot monta manere puse la dispozitie de beneficiar scazandu-se din pretul usii contravaloarea manerelor standard.

      Se asigura montajul usilor pentru pretul de30 euro/bc excl. tva, transportul fiind inclus in pret in judetele Ialomita , Calarasi si in Bucuresti .Pentru alte destinatii, transportul  si montajul usilor se negociaza in functie de distante si numarul de usi.

Bine ati venit pe site-ul web al DECMAR! Speram sa va placa sa navigati pe site-ul nostru web si sa identificati o multime de informatii utile. Furnizam o gama completa de usi celulare furniruite atat pentru clientii individuali, cat si pentru cei comerciali. Puteti gasi informatii detaliate privind serviciile noastre sau puteti contacta serviciul clienti pentru a va acorda asistenta.